Želite potovati?

Anglija
Anglija
 Izberi iz trenutne ponudbe

ESSEN - I P M 2020

Cena že od: 300 EUR

ODHOD: sreda 29.01.

2020​ MARIBOR,
18:00 - CELJE
19:00 - LJUBLJANA, PARKIRIŠČE DOLGI MOST

Drugi kraj odhodov, po dogovoru!

1. DAN, sreda, 29. januar 2020:
MARIBOR/CELJE/LJUBLJANA – ESSEN Zvečer (po gornjem razporedu) odhod kombija iz Maribora, Celja in Ljubljane in krajev po dogovoru. Vožnja na mejni prehod Karavanke in preko Avstrije do ESSNA. Nočna vožnja.

2. DAN, četrtek, 30. januar 2020: ESSEN Zjutraj prihod v ESSEN in celodnevni ogledi sejma IPM 2020. Nastanitev v hotelu v okolici mesta Bochum. Nočitev.

3.DAN, petek, 31. januar 2020: ESSEN - SLOVENIJA Po zajtrku vožnja v ESSEN, nadaljevanje ogledov sejma IPM 2020. Ob dogovorjeni uri odhod z Essna in vožnja v domovino. Nočna vožnja. 4.DAN, sobota, 01. februar 2020: SLOVENIJA Nočna vožnja v Slovenijo.Prihod v Slovenijo v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne (Ljubljana cca 05.00, Celje, 06.00, Maribor, 07.00).

CENA POTOVANJA ZA OSEBO JE: 300,00 € (min. 7 oseb)

CENA POTOVANJA ZAJEMA:

- prevoz z kombi vozilom na omenjeni relaciji, cestnine in parkirnine,
- voznik/vodnik, oglede po programu (brez vstopnin)
- 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah
- stroške vodenja in organizacije potovanja, DDV.

DOPLAČILO:
- enodnevna vstopnica – 33 eur
- večerja – cca 20 - 25 eur

V skladu z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki vplivajo na ceno potovanja in v skladu z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja.

Minimalno število potnikov za izvedbo programa potovanja je 7 oseb !

Opomba k ceni: Komptur d.o.o. lahko v programu določi DVE ali TRI CENE aranžmaja, ki so odvisne od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 15 dni pred odhodom. Ob prijavi v poslovalnicah in pri pooblaščenih agencijah izpolnite prijavnico KOMPTUR CELJE in plačate aro, 30 % cene potovanja, preostali del pa najkasneje 8 dni pred odhodom. Plačilo are zagotavlja in potrjuje sprejem rezervacije.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE KOMPTUR CELJE so sestavni del te ponudbe in so Vam na voljo kot tiskana priloga. Splošne informacije, opisi poti, pogoji za potovanje in navodila so navedeni v ostalih naših katalogih !Končno obvestilo o podrobnostih programa, ceni in točni uri odhoda boste prejeli najkasneje 7 dni pred odhodom. Nepopolnih ali nepravilnih naslovov potnikov na naročilnici ali prijavnici/voucherju, zaradi katerih obvestila ne pridejo pravočasno do naslovnika, ne obravnavamo kot višjo silo. Stroške, ki zaradi tega nastanejo, nosijo potniki sami. Prosimo vas, da ob prijavi navedite imena udeležencev,, tako kot imajo zapisana v potnih listih. Spremembe imen potnikov v 24 – tih urah pred odhodom niso več možne brez stroškov. Vljudno vas prosimo, da ob prijavi z naročilnico navedete številko vašega žiro računa, davčno številko in ali ste/niste davčni zavezanec. Vsi naši potniki so v času potovanja nezgodno zavarovani za primer posledic nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec. Nezgodno zavarovanje je sklenjeno z Zavarovalnico Triglav, pri nas pa lahko sklenete tudi dodatno zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujino z asistenco, pripravljeno z Zavarovalnico Triglav in Mercur Assistance ali z zavarovalnico Slovenika in Corisom.


Oddaj poizvedbo