Želite potovati?


Izberi iz trenutne ponudbe

SEJMI IN POSLOVNA POTOVANJA


V Kompturju Celje je organizacija obiskov strokovnih sejmov, razstav, strokovnih ogledov, simpozijev in kongresov pomembna dejavnost. Pozorno spremljamo pripombe poslovnih partnerjev glede obiskov tovrstnih prireditev po svetu in z leti smo si nabrali obilo koristnih izkušenj.

Pri potencialnih potnikih skušamo s pomočjo stikov, razgovorov, okroglih miz, demonstracij in predvsem vprašalnikov pridobiti koristne informacije, ki nam pomagajo pri organizaciji še tako kompliciranih programov.

Za vse najpomembnejše svetovne sejme velja, da so prikaz najnovejših dosežkov v posameznih gospodarskih dejavnostih in hkrati stičišče svetovne ponudbe in povpraševanja v teh dejavnostih. Če želimo ujeti korak z najnaprednejšimi gospodarstvi sveta, so obiski teh prireditev izjemno pomembni.

Komptur Celje bo tudi v prihodnje – tako kot že vsa leta doslej – organiziral skupinska potovanja na vse najpomembnejše svetovne sejme.

Pišite nam in poslali vam bomo ponudbe za izbrane programe !

Še posebej smo ponosni na sodelovanje s posameznimi stanovskimi združenji, različnimi strokovnimi podjetji, s katerimi že leta skupno obiskujemo svetovne prireditve.

V zadnjem času opažamo porast t.i. "mini skupin" - 5 do 9 oseb ali več. Nudimo kompletno organizacijo programov s kombi vozili, mini avtobusi z vodniki in vozniki. Posredujemo tudi prevajalsko službo in dajemo v najem vozila za zaključene skupine.

Posredujemo informacije o vseh najpomembnejših svetovnih sejmih, razstavah,kongresih, seminarjih in drugih prireditvah.

Vir večine podatkov v naših edicijah je publikacija, ki jo izdaja M+A VERLAG GMBH iz Frankfurta. Pomembno je vedeti, da je  verodostojnost podatkov o terminih prireditev, potrebno še enkrat preveriti pred odhodom na pot !

Našo ponudbo lahko dopolnimo tudi z rezervacijami hotelov, prevozov z vlaki, organizacijo vizumov za posameznike in manjše skupine.

Posredujemo pri urejanju plačil registracij in kotizacij za kongrese, seminarje in ostala srečanja.